maandag 30 juni 2008

Oliebollen!

Ja, je ziet het goed! Ik ben nog steeds bezig met het scrappen van de feestdagen!
Nog een paar LO's en dan is eindelijk mijn boek van 2007 af! (lees; ik ben aan het aftellen! haha)
Deze lo heb ik gelift van iemand van het scrapsite forum en heb hier een spread van gemaakt. :D Ik heb hiervoor restjes gebruikt van de papierlijn two scoops van basic grey. Verder wat knoopjes thickers en de hotfix! ;)

zondag 29 juni 2008

Shoppuh! @ simpel scrappen

Bij simpel scrappen hebben we niet alleen een workshop gevolgd, we hebben natuurlijk ook uitgebreid geshopt!

Hieronder een aantal papierlijnen, etiketten, rub-ons, thickers, stempels, tags en een chipboard mapje om een albumpje van te maken...


papier, stickers, lint, vilten bloemen en teksten en brads...


glitteralfabet, chipbard alfabet, brads, bloemen, journalingbook, elsie pen, mayaroad chipboard boekje, knopen, scrappersfloss, kant, tape en sheerframes...

workshop Travel album

Zaterdag 28 Juni ben ik samen met 3 scrapvriendinnen naar simpel scrappen in den helder geweest.Hier hebben we een workshop gedaan. We hebben een travel album gemaakt. Ik heb hem helemaal afgekregen, (dus hoef alleen de foto's er nog maar in te plakken) Het papier, stickers e.d. zijn van Bo Bunny.



vrijdag 27 juni 2008

My messy bag



Gisteren heb ik een lo gemaakt; my messy bag.
deze heb ik gemaakt voor de juni-challenge van scrapsite.nl!
Ik heb gebruikt; een oude kartonnen doos, restje papier, thickers, letter stickers, dabbers, stickles, bloemen, knoopjes en de hotfix!

Ik ga weer naar school!

Dinsdag werd ik op het idee gebracht door een scrapvriendin die de fotovakschool gaat doen! Ik vind fotografie e.d. al heel lang leuk en was al een tijdje opzoek naar een interessante cursus o.i.d. Dus toen ik wat over de fotovakschool hoorde was ik direct enthousiast!
Ik heb meteen alle info erover opgezocht en een gesprek geregeld met mijn leidinggevende van het werk (omdat ik dan andere dagen moet gaan werken!)
Maar het is rond! Donderdag hoorde ik dat het kon op het werk! Ik heb me dus ingeschreven voor school en heb mezelf direct een nieuwe camera gekocht die ik ook nodig ben voor de opleiding! Een gloednieuwe Canon eos 400d! Dus nu ben ik dubbel gelukkig! (Ja, je leest het goed, ik beslis in 2 dagen tijd over een opleiding en camera :D)
Ik ga dus nu vanaf september 1 keer in de 2 weken op dinsdag naar de fotovakschool in apeldoorn!!! (lees; ik ben blij!) :D

woensdag 25 juni 2008

x-mass


Ik heb gisteravond weer gescrapt!
Ik heb een kerst Lo gemaakt (waar ik al een tijdje tegenaan zat te hikken..)
Maar het is dan eindelijk gelukt! :D
(heb mijn album van 2007 nu bijna af! :D joehoe!

maandag 23 juni 2008

Deck of me week 25 en 26





Vandaag heb ik weer 2 dommetjes gemaakt!
Ik heb papier gebruikt van urban lily en van my minds eye!
verder heb ik lipjes van blikjes, brads, knoopjes, bloem, scrappersfloss en de hotfix gebruikt!

zaterdag 21 juni 2008

Shoppuh! ;)


Vandaag ben ik bij de scrapwinkel geweest in Borne. I.v.m. het 1 jarig bestaan, hadden ze daar 10 tot 50 % korting op alles... Dus kon de verleiding niet weerstaan om even langs te gaan!
Mijn aankopen van vandaag; Extra hoezen voor in mijn album, transparante sheets, een mal (dots en circels),breed rik rak lint, 2 vel kerstpapier(voor de kerstfoto's die ik nog moet scrappen ;), stempels en wat bloemen!

donderdag 19 juni 2008



Mijn broer fietst over 10 dagen het NK!
Hij komt daarom zaterdag bij ons in de krant (Tubantia)
Vandaag kwam de fotograaf langs om een foto van hem te maken (voor de krant dus...) en daar heb ik natuurlijk vrolijk (mis)gebruik van gemaakt! :D

heej heej
Ik ben vandaag even naar de action geweest en heb daar een doosje dubbelzijdig tape gescoord, kleine kraaltjes en weer wat lint! Wat is scrappen toch een leuke hobby :D

dinsdag 17 juni 2008



Deck of me

Vandaag heb ik een kaartje gemaakt voor de wedstrijd van scrapaddiction.nl!

Het kaartje moet voor 75% oranje zijn!

Dit is mijn uitwerking ervan!

jodel!

heej heej allemaal!
welkom op mijn blog!
Jaja ik moest er ook aan geloven en heb dus eindelijk een blog gemaakt
Ik snap er nog niet super veel van maar dat komt vanzelf!
Ik zal snel foto's en dergelijke op mijn blog plaatsen!
Verder zal ik jullie een beetje op de hoogte houden van wat ik allemaal mee maak en vooral wat ik maak en doe op scrapgebied!
See ya!
liefs Janine