dinsdag 8 februari 2011

I'm still alive! ;)

Zo.... eindelijk weer eens bericht van mij.. Zag net dat het al bijna 5 maand geleden is dat ik iets heb laten zien... en dat terwijl ik zeker niet stil gezeten heb!
Misschien zoek ik nog wel de lay-outs en projecten op die ik gemaakt heb en laat ik die alsnog zien in een slideshow ofzo... maar voor nu eerst wat recent werk..
Afgelopen weekend ben ik namelijk weer eens op scrapweekend geweest en hier ben ik lekker bezig geweest met een project (miniboekje) en met 2 lay-outs...

De eerste lay-out heb ik gemaakt vanaf een sketch voor het scrapsite forum
De sketch;


Bunny love;


Detailfoto's;


De volgende lay-out is er 1 uit de losse hand en een echte tegenhanger! Van rustig naar druk, van plat naar dik en van lief naar.. tja hoe zal ik het noemen? haha kijk zelf maar! ;)
What's up?;Detailfoto's;
En dan nog het project.. Een miniboekje om neer te zetten, die ik gevuld heb met foto's van van onze Italie roadtrip van vorig jaar zomer..Nou dat was het dan even voor vandaag.. Ik hoop dat het volgende bericht niet zo lang op zich zal laten wachten ;)
Bedankt voor het bezoeken van mijn blog! en nog een fijne avond ;)
Liefs Janine

18 opmerkingen:

Johanna zei

Ontzettend gave mini!! Je post na zo'n tijd zit echt bom vol inspiratie :)

Ans zei

Fantastisch weer zeg! Toch verandert je stijl, stijl is misschien niet goed verwoord, maar ik zie wel veranderingen, ande4re producten, en dan die kleuren! Super!

Esther zei

Eindelijk weer eens wat op je site ;-)
Heel erg leuk hoor, dat mini-boekje is ook leuk

Fia zei

Ohhhhh mijn mond valt open wat mooi !!!!!!
Ik vind je LO helemaal geweldig wat een plaatje!
Je boekje is schitterend nou Janine ik ga het nog eens bekijken ik kan nog wat van je leren!

Groetjes Fia

Anoniem zei

Je plaatst niet veel Janine, maar als je dan wat plaatst is het zoals altijd weer supermooi !
Vooral de mini is ontzettend gaaf !

NicoleJ zei

Ja eindelijk weer een paar mooie Janine's om te bewonderen.
Ik vind vooral je mini-album erg mooi!Lekker zomers.

Connie zei

tsja, je wist het al: ze zijn super!!!

blogvanco zei

Wat mooi ! De mini is geweldig. Hoe kom je aan de letters van "roadtrip", ff nieuwsgierig naar. En de LO is super, jeetje wat een "dikkerd", haha, zeker als je die afzet tegen de LO die daarboven staat. Mooi hoor. Ennuh .. vaker wat plaatsen !

Linda zei

Mooie LO's! Ik vind die van jezelf heel erg mooi geworden, leuk met die wasknijpers. En je roadtrip albumpje is erg leuk geworden!

Wilma zei

Zucht, wat is het toch weer mooi allemaal!!! Ga je die layout ophangen ofzo, want in een album past ie vast niet!:)

Nathaly zei

Hi Janine, leuk dat je weer eens 'bij me langskwam'. Je album is werkelijk PRACHTIG! Ik zat echt te kwijlen. Het valt en staat met het gebruikte bloemenmotief. Superleuk! Nathaly

Tineke zei

Ik vind het allemaal weer prachtig. Wat heb jij toch een mooie stijl van scrappen. Daar ben ik jaloers op. Of je nu een rustige vrij lege of een drukke en dikke lo maakt, het maakt niet uit volgens mij haal ik de meeste blindelings eruit als van jouw hand.

MvM-design zei

Tis weer allemaal prachtig!! Super lotjes ;-)

Morag zei

Hey there! Happy to see you're still alive LOL! Love the first LO (very un-Janine in some ways (not so much embellishment), but I would still have known it was yours!! The mini is great too!

* Daniëlle * zei

Mooi allemaal! Die dikke knijpers op je LO, hoe bedenk je het? ;-) Mooi lettertype ook, what's up... En je minialbum is supervrolijk.

Natasja zei

Jaaaaaa.., ze heeft weer geblogt !!

En hoe ?!? Geweldig, Janine !!
Al je andere projecten die ik even gezien heb zien er ook geweldig uit! Helaas zat je workshop al vol, anders wist ik het wel !!

Groetjes, Natasja.

Desiré zei

Heel cool allemaal! Enne, je 2e lo is gewoon gaaf!! (dus niet piepen erover! ;-))

Martha zei

Het ziet er allemaal heel mooi uit. Ik vind de Lo van jezelf erg goed geworden. Nog bedankt voor de WS van gister. Het resultaat staat op mijn blog.